Guanyem corrent

GUANYEM CORRENT

El proper dia 1 de maig de 2020 farem una cursa confinada.

Horari obert de les 10 fins les 21h

Una cursa que destinarà tots els seus beneficis a l’Economat de VnG.

És una cursa SOLIDÀRIA I EN CONFINAMENT amb l’objectiu de recaptar fons per destinar-los l’Economat VnG, que actualment està atenent a més de 2.442 persones, unes 860 famílies de Vilanova, degut a la situació que estem vivint.

Com ho farem?
C
ada participant s’haurà d’inscriure a la cursa, amb una donació voluntària a partir d’1€, a partir d’aquest moment a cada participant se li assignarà un número de dorsal que podrà imprimir i personificar.

Al moment de la inscripció se t’adjudicarà un número de dorsal. El dorsal te’l podràs imprimir des del propi web i després personalitzar-lo i fer-lo al teu gust.

Amb aquest número de dorsal dorsal, en acabar la cursa se sortejaran 3 abonaments anuals a les pistes d’atletisme. SORT!!

Us demanem que us feu fotografies, vídeos i ens els compartiu a través de les xarxes a l’instagram amb el  #guanyemcorrent,  #joemquedoacasa #joemquedoacasaactivament

La cursa proposem que sigui d’1 quilòmetre, però ho deixem al vostre gust. L’haureu de fer a casa, al balcó, a la terrassa, al jardí, amb el rodet de la bici, on sigui però sempre des de casa. Gaudiu de la modalitat que escolliu, corrent, caminant, obstacles, sols, en família,… totes les opcions són vàlides.

Després us podeu preparar un bon refrigeri i acabar amb l’impressió del vostre diploma que també trobeu al web.

Informació i dubtes a: guanyem.corrent@gmail.com

Instagram: @guanyem_corrent

 

INSCRIPCIONS I NO TINC DNI: Si vols inscriure infants sense DNI, no passa res. A la casella selecciones *altres* i escriu el nom de l’infant.