6a Milla Catalana

6a MILLA CATALANA 

La “Milla catalana vng” és una cursa de caire popular que se celebra a la nostra ciutat en el marc dels actes de l’11 de setembre; aquesta ja és la seva 6a edició, tot i que la del 2020 la vàrem haver d’anul·lar i vam organitzar una cursa: “Guanyem corrent” on animàvem a la ciutadania a participar en la primera cursa en confinament (i esperem que última) de la nostra ciutat.

Enguany, tot i que la situació de pandèmia continua, la COVID ens deixa una escletxa per poder tornar a celebrar la “Milla Catalana Vng”. Aquesta cursa té una distància de 1714 metres. Aquesta longitud (1714m) commemora l’any de la derrota catalana de l’11 de setembre front les tropes de Felip V que donava fi a la guerra de Successió. I aquesta data històrica va esdevenir la Diada de Catalunya. És per aquest motiu, que pels volts de  l’11 de setembre de 2021 volem reprendre la cursa de la «Milla catalana» (1714m), una distància ben especial,  que tant es podrà fer corrent com caminant en funció de la categoria en que s’inscrigui.

La cursa té una inscripció obligatòria per a qui hi vulgui participar de 3 euros on una part anirà destinada a l’economat de VNG i la resta per sufragar les despeses de la cursa. També hi ha la possibilitat de només fer donatiu per a l’economat on l’aportació serà integra per l’economat de la nostra ciutat.

 

Dia: 19 de setembre de 2021
A partir de les 10 del matí segons la categoria

Recorregut: Sortida des de la Rambla de la Pau, carrer de la Boia, pas  sota nivell (cotxes), carrer de la Llibertat, carrer Sant Sebastià, plaça de la  Vila, Av de Francesc Macià, rambla Principal i rambla de la Pau i arribada  al mateix punt de sortida.