Reglament de la Cursa dels Colls

Reglament oficial de la Cursa dels Colls, edició 2022


  1. La cursa està oberta a totes les persones que vulguin participar-hi. El mínim d’edat per participar a la prova Curta és de 14 anys, i per la Llarga 16 anys. Els menors de 18 anys hauran de portar signada l’autorització del pare, mare i/o tutor legal, per mostrar-la el dia des la recollida del dorsal, que podreu descarregar en aquest enllaç "autorització menors".

  2. La cursa es disputarà el diumenge dia 10 d’abril de 2022.

  3.En tot moment s'haurà de respectar tot el protocol de seguretat COVID-19 marcat per l'organització, per tal de salvaguardar la salut de tots els participants. Qualsevol persona que no respecti la normativa, serà desqualificada i s'el convidarà a abandonar les instal.lacions.

  4. La cursa transcorre per l'espai natural protegit dels Colls i Miralpeix.

  5. La prova tindrà horari de tancament especificats per a cada cursa en els següents punts.

  6. Les distàncies oficials son de 8,5 km per la Curta i uns 15km la Llarga.

  7. L’hora de la sortida de la LLARGA és a les 9:15h des del Far de Vilanova i la Geltrú.

  8. L’hora de la sortida de la CURTA és a les 10h des del Far de Vilanova i la Geltrú.

  9. Es disposa d’un temps total per realitzar el circuit de la Llarga, d’unes 2h 15'. Hi haurà punt de tall al km 4,5 després 45 minuts des de l’inici de cadascuna de cada cursa. Passat aquets temps, tot corredor/a que arribi més tard, se li serà retirat el dorsal al punt de tall i quedarà sota la seva responsabilitat tota acció que pogués esdevenir.

  10. Hi haurà 1 avituallament durant el recorregut de la Curta, i 2 avituallaments pels de la Llarga. A l’arribada també hi haurà avituallament final per a tothom.

  11. S'entregarà la bossa del corredor i el dorsal a tots els participants dins dels horaris indicats per fer-ne la recollida.

  12. El preu de la inscripció a la Curta és de 12€, amb unes inscripcions que estaran obertes des del 10 de febrer fins el 04 d'abril del 2022. Un cop realitzada la inscripció no es tornarà l’import de la mateixa si la no participació de l’atleta és per causes alienes a l’organització.

  13. El preu de la inscripció a la Llarga és de 15€, amb unes inscripcions que estaran obertes des del 10 de febrer fins el 04 d'abril del 2022. Un cop realitzada la inscripció no es tornarà l’import de la mateixa si la no participació de l’atleta és per causes alienes a l’organització.

  14. Les inscripcions es podran fer a partir del 10 de febrer a través del nostre web, www.cursadelscolls.cat , o presencials als establiments col·laboradors.

  15. El corredor/a es considera finisher si realitza el recorregut marcat per l’organització al complert. El fet de saltar-se un punt de control provocarà la desqualificació.

  16. La prova serà cronometrada i cal portar el dorsal visible durant tot el recorregut, especialment a l’arribada.

  17. El dorsal i la bossa del corredor es podran recollir a partir del dissabte 9 d’abril de 17h a 20h al Molí de Mar de Vilanova i la Geltrú, i el mateix diumenge 10 d’abril fins 15’ abans de l’hora de la primera sortida. Us recomanem recollir el dorsal dissabte i així evitar cues el dia de la cursa.

  18. El lliurement de premis es farà sobre les 11.30h. Es lliuraran trofeus als tres primers i primeres classificades per la categoria absoluta, i el lliurament d'un obsequi pels tres primers/es de cada categoria. Las categories son: júnior (nascuts entre el 2002-2008), sènior (nascuts entre el 1983-2001), màster 40 (nascuts entre el 1973-1982), màster 50 (nascuts el 1972 o anterior) i local, i als primers segons i tercers de la general, masculí i femení. Els premis no son acumulatius.

  19. L’organització pot demanar el DNI o similar per a comprovar l’edat del corredor/a.

  20. Les imatges que es prenguin dels participants es podran utilitzar per fer difusió de la mateixa prova o de les següents edicions. La participació i inscripció a la Cursa dels Colls implica que el participant accepta aquesta condició.

  21. Els participants permeten explícitament que el seu nom, cognoms, sexe, i any de naixement apareguin a les llistes públiques d’inscrits, així com els seus resultats finals, un cop completin la cursa, seguint la normativa establerta.

  22. L’organització no es fa responsable dels danys que es puguin fer els corredors o que aquests puguin ocasionar a tercers.

  23. L’organització recomana als participants fer-se una revisió mèdica i/o prova d’esforç. A tal efecte, l’organització no es fa responsable de qualsevol patologia mèdica que pateixi el corredor durant la cursa i/o durant les hores posteriors a la finalització de la mateixa.

  24. Pel sol fet de participar-hi, s’accepta aquest reglament. Tot el que no hi sigui especificat, queda sota la decisió de l’organització.

  25. Hi haurà un servei de guarda-roba, així com l’ús de vestidors i dutxes.

  26. Us demanem respecte pel medi natural. El/la corredor/a que s'el vegi llençant qualsevol tipus de brossa durant el recorregut, serà desqualificat automàticament.